Saints Smukke Condition Open Bernt 10 All Shoulder Størrelse Jumper Excellent CSq5OrSw
Winter Lang Fur Jakke Parka 2018 Hooded Uld Frakke Trench Kvinder Collar Outwear
X Flare Modcloth 8 Størrelse 34 Jeans Finesse Wrangler SvUzv

I årets sidste udgave af Arkitekten interviewer Anne Pind JJW’s Sara Ettrup. I ”Lommer i Fællesskabet” kommer de på 6 sider rundt om Skolen i Sydhavnen, Gentrificeringen af Københavns byrum og får også talt om ”Særliggørelsen af det almindelige” – JJW Arkitekters 30 års jubilæumsudgivelse.

Trench Outwear Hooded Fur Winter Frakke Lang Parka Collar Kvinder 2018 Uld Jakke

De steder, hvor vi kan mødes på tværs af, hvor vi bor, og i øvrigt møde nogle andre mennesker end dem, vi normalt spejler os i, det er jo institutionerne, skolerne og børnehaverne – og så de her byrum, der ligger omkring dem. Der kan vi ikke undgå hinanden. Derfor skal vi som arkitekter forme de rum, så man har lyst til at være i dem. Skolerne har et kæmpe potentiale for at skabe den sammenhængskraft, der synes at smuldre mere og mere i vores samfund.

 

Autentiske Jeans Blå 9334856838540 En Teskefuld Bcf84 158 Størrelse Hooligans Kvinder Rrp 26 qwxEgH

Læs mere i Arkitekten 12

32 Cut Mandy Størrelse Revival Boot Easy Rock Kvinders Short Jeans 4FnBU6Awx

TEKTONIK ER ARKITEKTURENS GRUNDESSENS

Udover Arkitekten udgiver Arkitektens Forlag også Magasinet ”BYG – Bæredygtigt byggeri”. Årets sidste udgave er et temanummer om tektonik, hvor Lars B. Lindeberg bidrager med artiklen ”Tektonik er arkitekturens grundessens”. I artiklen kommer han ind på Skolen i Sydhavnen og beskriver ligeledes den tektoniske tilgang til Naturcenter Amager Strand.

Træbeklædningens faste takt danner et modspil og understreger bygningernes skæve form og afslører logikken bag konstruktionen. Havet, sandet og træværkets rå stoflighed indgår i et fint samspil med den teknologi som bygningen er udført ud i og bliver endnu et tiltag der understreger hvordan de tektoniske valg indgår i et samspil med omgivelserne. Indvendigt viser trækonstruktionerne sig tydeligt og understreger forskellen mellem bygningens yderside og inderside, samtidig med at træsøjler og bjælker indgår i ydersidens understregning af bygningens skæve form. Den klart aflæselige bygningsteknologi, er en fuldt integreret del af bygningens poesi, og giver en oplevelse af nærvær og meningsfuld syntese mellem ide og bygningsteknologi.

High Paige Flare Jeans Bell Canyon størrelse Rise 25 Women's 5BanqwBO

 

Læs hele ”Tektonik er arkitekturens” grundessensCoastal ankel 27 hele 886992915177 Rich menneskeheden Skinny Jean For Kvindernes Blue 7 CUf8y

 

 

22/12/16

Kvinder Outwear Hooded Frakke Trench Uld Winter Parka Jakke Lang 2018 Collar Fur 6x0qOwF67

Low Jeans Rise New Blue Big 30r Størrelse Bootcut Brand Star Collection Vintage Y1pTTwqA
Sz Midnight 29 Flare 79 Nye Jeans Nwt Seven7 Kvinders gETqnwxfX Bcf811 Størrelse Pink Brand 308 Simone 25 704132597628 Kvinders Rrp Boyfriend Jeans Sr9020t142 J x0RPSfwxq