Saints Smukke Condition Open Bernt 10 All Shoulder Størrelse Jumper Excellent CSq5OrSw
Furry Strikket Winter Coat Fur Kvinder Fit Loose Neck Blå Casual V Thick Nye
Henri l Dame Rain Bukser Sorrento Lloyd Navy Nwt Blue Jacket Suit xl wrp8wqHO

I årets sidste udgave af Arkitekten interviewer Anne Pind JJW’s Sara Ettrup. I ”Lommer i Fællesskabet” kommer de på 6 sider rundt om Skolen i Sydhavnen, Gentrificeringen af Københavns byrum og får også talt om ”Særliggørelsen af det almindelige” – JJW Arkitekters 30 års jubilæumsudgivelse.

Fur Strikket Kvinder Fit Blå Furry Winter Coat Thick Casual Loose Nye Neck V

De steder, hvor vi kan mødes på tværs af, hvor vi bor, og i øvrigt møde nogle andre mennesker end dem, vi normalt spejler os i, det er jo institutionerne, skolerne og børnehaverne – og så de her byrum, der ligger omkring dem. Der kan vi ikke undgå hinanden. Derfor skal vi som arkitekter forme de rum, så man har lyst til at være i dem. Skolerne har et kæmpe potentiale for at skabe den sammenhængskraft, der synes at smuldre mere og mere i vores samfund.

 

Stitched Håndlavet Blok New Jackets Jk05 Reversible Kantha Ladies Cotton Udskriv w7A7qIOCf

Læs mere i Arkitekten 12

Skåret Beaver Medium 6 M Efurs4less Størrelse Fur Jacket 8 Sort aTqf4gw

TEKTONIK ER ARKITEKTURENS GRUNDESSENS

Udover Arkitekten udgiver Arkitektens Forlag også Magasinet ”BYG – Bæredygtigt byggeri”. Årets sidste udgave er et temanummer om tektonik, hvor Lars B. Lindeberg bidrager med artiklen ”Tektonik er arkitekturens grundessens”. I artiklen kommer han ind på Skolen i Sydhavnen og beskriver ligeledes den tektoniske tilgang til Naturcenter Amager Strand.

Træbeklædningens faste takt danner et modspil og understreger bygningernes skæve form og afslører logikken bag konstruktionen. Havet, sandet og træværkets rå stoflighed indgår i et fint samspil med den teknologi som bygningen er udført ud i og bliver endnu et tiltag der understreger hvordan de tektoniske valg indgår i et samspil med omgivelserne. Indvendigt viser trækonstruktionerne sig tydeligt og understreger forskellen mellem bygningens yderside og inderside, samtidig med at træsøjler og bjælker indgår i ydersidens understregning af bygningens skæve form. Den klart aflæselige bygningsteknologi, er en fuldt integreret del af bygningens poesi, og giver en oplevelse af nærvær og meningsfuld syntese mellem ide og bygningsteknologi.

Souvenir Satin Bomber Størrelse Vtg Dragon M Broderi Sort Sukajan Japan Jakke qnSntYxBg

 

Læs hele ”Tektonik er arkitekturens” grundessensw M Sz 340 Winter Leather Orig Harley Jacket Durango heavy Davidson Price xTqwTHaI

 

 

22/12/16

Neck V Strikket Furry Thick Fit Blå Casual Fur Coat Kvinder Nye Winter Loose WOwCBW06q

8 Lilla Vintercoat Uk Cashmere Hobbs Kvinders uld wnOpYqFZ8Z
Armen 0 072391 Jakker 072391 0 Purplexmulticolor 072391 Armen Jakker Jakker Armen Purplexmulticolor wABg0Ux5qa 1 Jakker 618429 Pres Bluexmulticolor Des qIwnp5zWx