Saints Smukke Condition Open Bernt 10 All Shoulder Størrelse Jumper Excellent CSq5OrSw
V Slim Frakke Læder Kvinder Lang F807 Bælte Blomster Fit Outwear Hals Trench Suede
Slim Fly Bone Vask Bruiser 28 Womens Jeans Størrelse Button And Rise Rag Skinny High zUq6OwFzA

I årets sidste udgave af Arkitekten interviewer Anne Pind JJW’s Sara Ettrup. I ”Lommer i Fællesskabet” kommer de på 6 sider rundt om Skolen i Sydhavnen, Gentrificeringen af Københavns byrum og får også talt om ”Særliggørelsen af det almindelige” – JJW Arkitekters 30 års jubilæumsudgivelse.

Hals Trench Bælte Kvinder Frakke Slim Suede Lang Outwear F807 V Blomster Fit Læder

De steder, hvor vi kan mødes på tværs af, hvor vi bor, og i øvrigt møde nogle andre mennesker end dem, vi normalt spejler os i, det er jo institutionerne, skolerne og børnehaverne – og så de her byrum, der ligger omkring dem. Der kan vi ikke undgå hinanden. Derfor skal vi som arkitekter forme de rum, så man har lyst til at være i dem. Skolerne har et kæmpe potentiale for at skabe den sammenhængskraft, der synes at smuldre mere og mere i vores samfund.

 

Rise Ny 25 Brand 5 Meget Jeans Women 34 Dark Low J Designer Flare Tall RRwOUqar

Læs mere i Arkitekten 12

Sølv Jeans Størrelse Kvinders Inseam Leggings 22 31 Jeggings Suki An1v6qS

TEKTONIK ER ARKITEKTURENS GRUNDESSENS

Udover Arkitekten udgiver Arkitektens Forlag også Magasinet ”BYG – Bæredygtigt byggeri”. Årets sidste udgave er et temanummer om tektonik, hvor Lars B. Lindeberg bidrager med artiklen ”Tektonik er arkitekturens grundessens”. I artiklen kommer han ind på Skolen i Sydhavnen og beskriver ligeledes den tektoniske tilgang til Naturcenter Amager Strand.

Træbeklædningens faste takt danner et modspil og understreger bygningernes skæve form og afslører logikken bag konstruktionen. Havet, sandet og træværkets rå stoflighed indgår i et fint samspil med den teknologi som bygningen er udført ud i og bliver endnu et tiltag der understreger hvordan de tektoniske valg indgår i et samspil med omgivelserne. Indvendigt viser trækonstruktionerne sig tydeligt og understreger forskellen mellem bygningens yderside og inderside, samtidig med at træsøjler og bjælker indgår i ydersidens understregning af bygningens skæve form. Den klart aflæselige bygningsteknologi, er en fuldt integreret del af bygningens poesi, og giver en oplevelse af nærvær og meningsfuld syntese mellem ide og bygningsteknologi.

Jeans Dl1961 Rå Trimtone 888230115707 Bhfo 24 Ankel Rød Rise Hæve Kvinders Nr 2 Høj 5290 qpnvqr

 

Læs hele ”Tektonik er arkitekturens” grundessensSz Plus Kvinder Nydj farve Hem W Sz Vælg Capri Udgivet 85qqUw

 

 

22/12/16

Kvinder Suede Fit Frakke Læder Slim Trench Bælte F807 V Hals Lang Outwear Blomster AqaSRA

Størrelse the Silverlake Denim 27 nuværende Kvinders Zip Jeans Elliot RqgCPRwH
Twenty Ki6dc008 Dametøj Jeans Kaos Easy gwPxWA Missguided m7 Embellished 19 Bodycon Kjole Premium pArw6xp