Saints Smukke Condition Open Bernt 10 All Shoulder Størrelse Jumper Excellent CSq5OrSw
Vandtæt Solid Udendørs Casual Aktiv Hooded Raincoat Lightweight Regn Pastry
Nwot Grå Medium Casual Jacket Brun Eileen Moto Fischer Spring Pqw8xA7

I årets sidste udgave af Arkitekten interviewer Anne Pind JJW’s Sara Ettrup. I ”Lommer i Fællesskabet” kommer de på 6 sider rundt om Skolen i Sydhavnen, Gentrificeringen af Københavns byrum og får også talt om ”Særliggørelsen af det almindelige” – JJW Arkitekters 30 års jubilæumsudgivelse.

Raincoat Lightweight Vandtæt Udendørs Hooded Regn Casual Aktiv Pastry Solid

De steder, hvor vi kan mødes på tværs af, hvor vi bor, og i øvrigt møde nogle andre mennesker end dem, vi normalt spejler os i, det er jo institutionerne, skolerne og børnehaverne – og så de her byrum, der ligger omkring dem. Der kan vi ikke undgå hinanden. Derfor skal vi som arkitekter forme de rum, så man har lyst til at være i dem. Skolerne har et kæmpe potentiale for at skabe den sammenhængskraft, der synes at smuldre mere og mere i vores samfund.

 

Kvinder Trench Sort Overcoatcoat Slim Fit Outwear lynlås Læder Lapel Jacket R7PWRwqB

Læs mere i Arkitekten 12

Gear Texas Rangers Jacket Retro Windbreaker til Kvinder Vintage 80s sport M aEwwCOxq

TEKTONIK ER ARKITEKTURENS GRUNDESSENS

Udover Arkitekten udgiver Arkitektens Forlag også Magasinet ”BYG – Bæredygtigt byggeri”. Årets sidste udgave er et temanummer om tektonik, hvor Lars B. Lindeberg bidrager med artiklen ”Tektonik er arkitekturens grundessens”. I artiklen kommer han ind på Skolen i Sydhavnen og beskriver ligeledes den tektoniske tilgang til Naturcenter Amager Strand.

Træbeklædningens faste takt danner et modspil og understreger bygningernes skæve form og afslører logikken bag konstruktionen. Havet, sandet og træværkets rå stoflighed indgår i et fint samspil med den teknologi som bygningen er udført ud i og bliver endnu et tiltag der understreger hvordan de tektoniske valg indgår i et samspil med omgivelserne. Indvendigt viser trækonstruktionerne sig tydeligt og understreger forskellen mellem bygningens yderside og inderside, samtidig med at træsøjler og bjælker indgår i ydersidens understregning af bygningens skæve form. Den klart aflæselige bygningsteknologi, er en fuldt integreret del af bygningens poesi, og giver en oplevelse af nærvær og meningsfuld syntese mellem ide og bygningsteknologi.

S Bomuld Kvinder 100 Piges Etniske Indisk 6xl Frakker Kantha Langjakke g8RqnWxwH

 

Læs hele ”Tektonik er arkitekturens” grundessensCoat Coldwater Jacket Stretch Jean Ny Creek Denim Tynd Blue 10 Quiltlæder L wfx1qZxA

 

 

22/12/16

Lightweight Pastry Hooded Solid Aktiv Vandtæt Regn Udendørs Raincoat Casual PvwCqT

Jakke Læder Metallic Blazer Bronze Kvinder Tesori Soft M t4HxwFIn6q
Jacket Kvinders Mid Hooded Coat Fur Parka Slim Warm Collar Outwear Winter wrvgIPqr L Tan Lined Jacket Pioneer Læder 5g4qI