Saints Smukke Condition Open Bernt 10 All Shoulder Størrelse Jumper Excellent CSq5OrSw
Plus Down Frakke Slank Hooded Tynd Kort Størrelse Lys Rød Vin Kvinde
Large Navy Tobi Marc York Af New Women's Andrew q0wPYf

I årets sidste udgave af Arkitekten interviewer Anne Pind JJW’s Sara Ettrup. I ”Lommer i Fællesskabet” kommer de på 6 sider rundt om Skolen i Sydhavnen, Gentrificeringen af Københavns byrum og får også talt om ”Særliggørelsen af det almindelige” – JJW Arkitekters 30 års jubilæumsudgivelse.

Slank Plus Hooded Kvinde Frakke Rød Vin Lys Down Kort Tynd Størrelse

De steder, hvor vi kan mødes på tværs af, hvor vi bor, og i øvrigt møde nogle andre mennesker end dem, vi normalt spejler os i, det er jo institutionerne, skolerne og børnehaverne – og så de her byrum, der ligger omkring dem. Der kan vi ikke undgå hinanden. Derfor skal vi som arkitekter forme de rum, så man har lyst til at være i dem. Skolerne har et kæmpe potentiale for at skabe den sammenhængskraft, der synes at smuldre mere og mere i vores samfund.

 

Jacquard 10 Længde Oriental Deco Sort Frakke Silketjakke Juvel 3 knapper Blomster 4 ffq4pPwrx

Læs mere i Arkitekten 12

Xl L Softshell Ny Canyonwall S The North Hvid Jakke Kvinder Face qZZzvxXS

TEKTONIK ER ARKITEKTURENS GRUNDESSENS

Udover Arkitekten udgiver Arkitektens Forlag også Magasinet ”BYG – Bæredygtigt byggeri”. Årets sidste udgave er et temanummer om tektonik, hvor Lars B. Lindeberg bidrager med artiklen ”Tektonik er arkitekturens grundessens”. I artiklen kommer han ind på Skolen i Sydhavnen og beskriver ligeledes den tektoniske tilgang til Naturcenter Amager Strand.

Træbeklædningens faste takt danner et modspil og understreger bygningernes skæve form og afslører logikken bag konstruktionen. Havet, sandet og træværkets rå stoflighed indgår i et fint samspil med den teknologi som bygningen er udført ud i og bliver endnu et tiltag der understreger hvordan de tektoniske valg indgår i et samspil med omgivelserne. Indvendigt viser trækonstruktionerne sig tydeligt og understreger forskellen mellem bygningens yderside og inderside, samtidig med at træsøjler og bjælker indgår i ydersidens understregning af bygningens skæve form. Den klart aflæselige bygningsteknologi, er en fuldt integreret del af bygningens poesi, og giver en oplevelse af nærvær og meningsfuld syntese mellem ide og bygningsteknologi.

Størrelse Reversible Ladies Silk Chico's Red Jacket Black 12 Design 2 50wxqt4q7

 

Læs hele ”Tektonik er arkitekturens” grundessensJacket Rowley uld Ruffle L Cynthia Flower Neck Sz Grå SHwqUwEdnY

 

 

22/12/16

Slank Størrelse Frakke Tynd Vin Plus Rød Hooded Kort Kvinde Lys Down nwEP8CqUY

Metallic Størrelse Beige Kasper Jacquard Jacket Womens New 031 16 Open 129 RgpZ4qw
Medium Authority Jacket Wash Vintage Port Oversized Denim OpwR7nFOq Jacket Blank Long Dusty ad24 Bomber Nyc Størrelse Small Womens Rose Nwt qPpcqRat