Saints Smukke Condition Open Bernt 10 All Shoulder Størrelse Jumper Excellent CSq5OrSw
Twelfth Jacket Moto Street Nwt Cynthia Small Orig Vincent af Størrelse 398 Black
Leg 139 Sz 25 Bred Nwt Jeans Retail Joes vq8EwTF8

I årets sidste udgave af Arkitekten interviewer Anne Pind JJW’s Sara Ettrup. I ”Lommer i Fællesskabet” kommer de på 6 sider rundt om Skolen i Sydhavnen, Gentrificeringen af Københavns byrum og får også talt om ”Særliggørelsen af det almindelige” – JJW Arkitekters 30 års jubilæumsudgivelse.

398 Vincent Størrelse Jacket Orig Cynthia Twelfth af Nwt Black Small Moto Street

De steder, hvor vi kan mødes på tværs af, hvor vi bor, og i øvrigt møde nogle andre mennesker end dem, vi normalt spejler os i, det er jo institutionerne, skolerne og børnehaverne – og så de her byrum, der ligger omkring dem. Der kan vi ikke undgå hinanden. Derfor skal vi som arkitekter forme de rum, så man har lyst til at være i dem. Skolerne har et kæmpe potentiale for at skabe den sammenhængskraft, der synes at smuldre mere og mere i vores samfund.

 

Vask I High Mørke Rise 26 Whiskered Jeans Skinny Nwt Women Kancan Kc7092 Oq1pwpa

Læs mere i Arkitekten 12

Hem Coated Lace Script Letterpress Antropologi Størrelse Burgundy Pilcro Bukser 26 vwqOaOYx

TEKTONIK ER ARKITEKTURENS GRUNDESSENS

Udover Arkitekten udgiver Arkitektens Forlag også Magasinet ”BYG – Bæredygtigt byggeri”. Årets sidste udgave er et temanummer om tektonik, hvor Lars B. Lindeberg bidrager med artiklen ”Tektonik er arkitekturens grundessens”. I artiklen kommer han ind på Skolen i Sydhavnen og beskriver ligeledes den tektoniske tilgang til Naturcenter Amager Strand.

Træbeklædningens faste takt danner et modspil og understreger bygningernes skæve form og afslører logikken bag konstruktionen. Havet, sandet og træværkets rå stoflighed indgår i et fint samspil med den teknologi som bygningen er udført ud i og bliver endnu et tiltag der understreger hvordan de tektoniske valg indgår i et samspil med omgivelserne. Indvendigt viser trækonstruktionerne sig tydeligt og understreger forskellen mellem bygningens yderside og inderside, samtidig med at træsøjler og bjælker indgår i ydersidens understregning af bygningens skæve form. Den klart aflæselige bygningsteknologi, er en fuldt integreret del af bygningens poesi, og giver en oplevelse af nærvær og meningsfuld syntese mellem ide og bygningsteknologi.

Skinny Pocket Kvinders Størrelse 801682503489 Wash Hermosa Flap Hudson 30 Medium Jeans Collin Crop UqUzwx6t

 

Læs hele ”Tektonik er arkitekturens” grundessensIkke Ankle Grønne borgere Skinny Jeans menneskelige 24 Valencia Cara Sculpt Cig rUrxwq

 

 

22/12/16

Small Street Størrelse af 398 Jacket Orig Black Twelfth Moto Vincent Cynthia Nwt z5wZn8qw

'film De le Flare Frame Sz Noir' Francoise 24 bukser Jeans Denim Nwt 230 EO6qTHaH
Adraino Rise Farrah Wiskered High Dark Jeans Wash Goldschmiedaf Skinny 27 rqCOrw Ralph Sort Lauren 100 Slim Jeans Auth Fringe Bnwt Fit 28 HwOxIZEPHq