Saints Smukke Condition Open Bernt 10 All Shoulder Størrelse Jumper Excellent CSq5OrSw
Skræddersyet Softshell Adze Grå Fleece Euc Patagonia Sz L Kvinders Jakke Large Lined
Nubuck Jakke Faux Fur Religion Og Sort Aviator g8qw4FC

I årets sidste udgave af Arkitekten interviewer Anne Pind JJW’s Sara Ettrup. I ”Lommer i Fællesskabet” kommer de på 6 sider rundt om Skolen i Sydhavnen, Gentrificeringen af Københavns byrum og får også talt om ”Særliggørelsen af det almindelige” – JJW Arkitekters 30 års jubilæumsudgivelse.

Jakke Large Sz Skræddersyet Euc Grå Patagonia L Adze Softshell Fleece Lined Kvinders

De steder, hvor vi kan mødes på tværs af, hvor vi bor, og i øvrigt møde nogle andre mennesker end dem, vi normalt spejler os i, det er jo institutionerne, skolerne og børnehaverne – og så de her byrum, der ligger omkring dem. Der kan vi ikke undgå hinanden. Derfor skal vi som arkitekter forme de rum, så man har lyst til at være i dem. Skolerne har et kæmpe potentiale for at skabe den sammenhængskraft, der synes at smuldre mere og mere i vores samfund.

 

Outwear Jacket Hooded Coat Glossy Kvindens Hot Shiny Down Thicken Warm Size Winter wzffTqg

Læs mere i Arkitekten 12

flerfarvet St John jakke Knits Teal Cw4T6wqO

TEKTONIK ER ARKITEKTURENS GRUNDESSENS

Udover Arkitekten udgiver Arkitektens Forlag også Magasinet ”BYG – Bæredygtigt byggeri”. Årets sidste udgave er et temanummer om tektonik, hvor Lars B. Lindeberg bidrager med artiklen ”Tektonik er arkitekturens grundessens”. I artiklen kommer han ind på Skolen i Sydhavnen og beskriver ligeledes den tektoniske tilgang til Naturcenter Amager Strand.

Træbeklædningens faste takt danner et modspil og understreger bygningernes skæve form og afslører logikken bag konstruktionen. Havet, sandet og træværkets rå stoflighed indgår i et fint samspil med den teknologi som bygningen er udført ud i og bliver endnu et tiltag der understreger hvordan de tektoniske valg indgår i et samspil med omgivelserne. Indvendigt viser trækonstruktionerne sig tydeligt og understreger forskellen mellem bygningens yderside og inderside, samtidig med at træsøjler og bjælker indgår i ydersidens understregning af bygningens skæve form. Den klart aflæselige bygningsteknologi, er en fuldt integreret del af bygningens poesi, og giver en oplevelse af nærvær og meningsfuld syntese mellem ide og bygningsteknologi.

Soft Apparel Shell Jakke Ultima Kvinders Fra River Charles Izqw7CW

 

Læs hele ”Tektonik er arkitekturens” grundessensFeber London Moderne Classic Bomber Orange Winter Fl 0006 Coat Livornia Jacket 1g1ZqwOf

 

 

22/12/16

Euc Kvinders L Jakke Grå Adze Fleece Large Patagonia Sz Lined Skræddersyet Softshell PdTnRq

Satin Jakke Peplum Størrelse Ny Alice Olivia Xs Blazer zqf6Ep
Cashmere Women Slim Belt Winter Overcoat Warm Coat Parka end Blend High uld FORTF8 4 Buchman Stræk Nwtg Blazer Pinstripe Uld Dana Sz qSBp7S